середа, 29 червня 2016 р.


22 червня діти переглянули відо - презентацію книг А. Куркова " Люблю своїх персонажів навіть негативних", ознайомилися з життєвим та творчим шляхом відомого письменника, журналіста та кіносценариста А. Куркова.


24 червня в бібліотеці відбувся майстер клас " Найкращі подарунки з солоного тіста". Діти ознайомилися з технікою ліплення з солоного тіста та виготовили кошик з квітами та фруктами.
 

28 червня в Україні відзначають велике державне свято - Днь Конституції. У 1996 році цього дня на черговому засіданні Верховної Ради був ухвалений найголовніший закон країни - перша конституція суверенної української держави.
До відзначння цієї дати в бібліотеці оформлено виставку - діалог для  юнацтва " До Конституції з повагою, до влади - з надією". На виставці представлена літратура, яка розкриває цінність Основного Закону України, як нормативно - правового акту вищої юридичної сили.
Для дітей підготовлно інтернет - мандри " Україна - унікальна, Україна - надзвичайна!" Користувачі ознайомилися з найвизначнішими місцями України.








Немає коментарів:

Дописати коментар